Suhajda Levente vagyok, a Korner Konzultáció cégvezetője. 1997 óta foglal­ko­zom munka­hely­terem­téssel és projekt­meg­való­sítás­sal. 2000 óta vezetem a Biztos Pont Diák­szövet­kezetet. A szer­vezet évente közel 4000 diáknak biztosítja a belépés lehető­ségét a munka világába. 2002 óta rend­szeresen valósítok meg projek­teket európai uniós és magyar költség­ve­té­si forrásból.

Munkám során rengeteg tapasztalatra és kapcsolatra tettem szert. A megvalósító oldalon összegyűjtött tudás bázisán, az évtizedes tapasztalataimat rend­sze­rez­tem. 2015 óta a felkéréseknek eleget téve munka­helyteremtő, gazdaságélénkítő projektek támo­gatás­hoz jutását tanácsaimmal támogatom.

A Korner Konzultáció szolgáltatói attitűdje, folyamatos fejlesztésre törekvése, őszinte kommunikációja és családias hozzáállása miatt sikeres. Ezért elégedettek velünk munkatársaink és partnereink is. Kizárólag akkor vállaljuk a felkérést, ha elkötelezetté tudunk válni a partnerünk és a projekt iránt. Amennyiben olyan projekt­tervvel rendelkezik, amelyik eléri a 10.000.000 EUR beruházási értéket, megvalósulása esetén 3.000.000 EUR-t meghaladó éves árbevétel várható, működése minimum 300.000 EUR éves bértömeggel tervezhető és mi is hiszünk benne, úgy megszerezzük Önnek Magyarország pénzügyi támogatását.

Ha szeretné, hogy az Ön projektje legyen a következő magyarországi sikertörténet, vegye fel velünk a kapcsolatot.

14 + 12 =